Конфігурація автоматизує управлінський, фінансовий, кількісно-якісний та оперативний облік, дозволяючи створити цілісний інформаційний простір для контролю та управління всіма бізнес-процесами підприємства.
Модуль має декілька підсистем, які систематизують роботу різних напрямків.
Галузеве рішення дозволяє налагодити комплексний облік господарської діяльності підприємства з відображенням галузевої специфіки хлібопекарського і кондитерського виробництва.
Чому обирають нас?
Чому обирають нас?
На вході в проект невеликі витрати дозволять чітко окреслити бажаний результат
Наші спеціалісти вже мають великий досвід роботи з аналогічними проектами по впровадженню систем. Їхні знання та досвід підтверджені сертифікатами
Ми гарантуємо гнучкі тарифи та підтримку 24/7
Професіно обстежать бізнес
Забезпечать сервісне обслуговування
Впровадять систему
Як виглядає програма
Як виглядає програма
Замовлення покупців, реалізація
Управління замовленнями, формування замовлень із EDI-систем, формування замовлень за рознарядкою, повернення бракованої та черствої продукції
Приймання сировини
Управління прийманням авто/залізничного транспорту, управління лабораторними аналізами та сертифікацією, автоматичне усереднення показників вологості
Зберігання сировини
Зберігання сировни на складах безтарного зберігання
Виробництво
Розрахунок потреби сировини й матеріалів з урахуванням фактичних показників вологості номенклатури, управління виробничою зміною, облік готової продукції
Випуск готової продукції
Управління лабораторними аналізами та сертифікацією, автоматичне формування паспортів якості готової продукції
Доставка
Управління доставкою продукції
формування замовлень від покупців в рамках відкритих робочих змін
завантаження замовлень з зовнішніх систем: з файлів та за допомогою адаптера EDI
формування замовлень за рознарядкою
контроль якості сировини та сертифікація
автоматичне усереднення вологості номенклатури
облік номенклатури на складах безтарного зберігання
Розрахунок потреби в сировині та матеріалах для виробництва з урахуванням фактичних показників вологості номенклатури
проміжний груповий випуск готової продукції
облік виробничого процесу в рамках робочих змін
контроль якості випущеної готової продукції та сертифікація
формування паспортів якості готової продукції.
облік повернень бракованої і черствої продукції
організація доставки продукції
Підвищення ефективності діяльності підприємства
Комплексна інформаційна система узгоджує дії різних служб та персоніфікує відповідальність
Підвищення ефективності роботи відділу продажів
Збільшення швидкості обробки замовлень за рахунок автоматизованої системи управління
Зниження впливу людського фактору
Зменшення витрат часу та уникнення помилок при розрахунку сировини й матеріалів для виробництва
Інтеграція з технологічними процесами
Підключення до технологічних ліній, аналіз і контроль виробничих процесів, стадії виконання замовлень
Гнучке планування та управління ресурсами підприємства
Монітор керівника
Моніторинг ключових показників діяльності підприємства на одному екрані комп'ютера чи телефона