Axioma
Представлені найбільш популярні програмні продукти лінійок BAS, 1С:Підприємство 8, та ін.
Повний перелік програм можливо переглянути в Каталозі
Перелік та вартість програмних продуктів
Ви можете завантажити прайс або ж скористатись пошуком

Управління м'яспереробним підприємством

Це гнучка система, яка автоматизує усі процеси обліку та організації роботи м'яспереробних підприємств
Що собою є продукт
«Управління м'ясопереробним підприємством»
Призначений для автоматизації процесів управління та обліку на м'ясопереробних підприємствах, що мають в своєму складі забійні і м'ясопереробні підприємства. Дозволяє організувати облік відповідно до вимог законодавства та галузевими стандартам, здійснювати планування виробничої діяльності та ресурсів підприємства, управляти якістю на всіх переділах: від приймання сировини до випуску напівфабрикатів і готової продукції, контролювати рецептури, а також формувати регламентовану і галузеву звітність.
Рішення будується на базі BAS ERP, КУП або Бухгалтерії та підсистемою «Управління м'ясопереробкою».
Чому обирають нас?
Чому обирають нас?
На вході в проект невеликі витрати дозволять чітко окреслити бажаний результат
Наші спеціалісти вже мають великий досвід роботи з аналогічними проектами по впровадженню систем. Їхні знання та досвід підтверджені сертифікатами
Ми гарантуємо гнучкі тарифи та підтримку 24/7
Професіно обстежать бізнес
Забезпечать сервісне обслуговування
Впровадять систему
Як виглядає програма
Як виглядає програма
Модулі
Функціонал
Переваги
Управління поставками і утриманням худоби
Реєстрація операцій надходження худоби, зважування, приймання, забою, випуску м'ясосировини
Управління забоєм і оприбуткуванням продуктів оброблення
Зважування ТМЦ, формування документів на прихід, відвантаження або переміщення, надходження худоби, з оглядом та експертизою тварин ветеринарним лікарем, з присвоєнням бірок, реєстрація витрати, пов'язаних із утриманням худоби
Управління випуском напівфабрикатів та готової продукції
Планування виробництва, управління випуском напівфабрикатів і готової продукції
Розрахунок собівартості продукції, що випускається
Планова сировинна вартість і фактична собівартість напівфабрикатів обвалки і оброблення та готової продукції, облік і зберігання коефіцієнтів по виходах сировини, облік пакувальних матеріалів, розрахунок планової калькуляції готової продукції
Галузева специфіка довідників
Внесені зміни в типові довідники
Галузева специфіка документів
Внесені зміни в типові документи та звіти
Управління поставками і утриманням худоби
  • приймання живої худоби з зазначенням ветеринарних свідоцтв та супровідних документів
  • облік і подальший аналіз витрат передзабійного утримання
  • реєстрація переміщень тварин і операцій зважування
  • управління забоєм і оприбуткуванням продуктів оброблення
Управління забоєм і оприбуткуванням продуктів оброблення
  • контроль якості сировини відповідно до норм виходу по забою
  • ветеринарний контроль отриманих продуктів забою
  • взаєморозрахунки з постачальниками за результатами забою
  • формування аналітичної звітності
Управління випуском напівфабрикатів і готової продукції
  • управління рецептурами з переробки м'ясної сировини, забою і ДП
  • управління випусками напівфабрикатів і готової продукції:
    - формування випусків спецій і фаршів - необхідних напівфабрикатів для виробництва готової продукції
    - реєстрація та проведення аналізу руху рам з продукцією
    - формування виробничих звітів по проміжним актам зважування
    - формування випусків напівфабрикатів і готової продукції за результатами проміжної реєстрації випуску
  • облік і переробка технологічного браку
  • формування аналітичної звітності
Управління плануванням м'ясопереробного виробництва
  • планування процесів забою, обвалки і оброблення сировини з урахуванням виробничих потужностей обладнання та складських залишків
  • управління виробничим процесом: формування планів виробництва для визначення потреб, їх подальше забезпечення і формування виробничих завдань
Розрахунок собівартості продукції, що випускається
  • розрахунок і аналіз планової собівартості:
    - м'ясних напівфабрикатів з урахуванням цін постачальників, вартості початкового залишку і виробничої вартості напівфабрикатів, отриманих раніше
    - продукції з урахуванням середньозважених цін на м'ясні напівфабрикати
  • розрахунок і аналіз фактичної собівартості.
Підвищення ефективності діяльності підприємства
Комплексна інформаційна система узгоджує дії різних служб та персоніфікує відповідальність
Підвищення ефективності роботи відділу продажів
Збільшення швидкості обробки замовлень за рахунок автоматизованої системи управління
Зниження впливу людського фактору
Зменшення витрат часу та уникнення помилок при розрахунку сировини й матеріалів для виробництва
Інтеграція з технологічними процесами
Підключення до технологічних ліній, аналіз і контроль виробничих процесів, стадії виконання замовлень
Гнучке планування та управління ресурсами підприємства
Монітор керівника
Моніторинг ключових показників діяльності підприємства на одному екрані комп'ютера чи телефона
Наші клієнти
Наші клієнти