(0432) 46-93-98, 46-65-41
м. Вінниця, вул. Келецька 99/109

Управління хлібозаводом

Конфігурація «Управління хлібозаводом» на платформі «1С:Підприємство 8″ призначена для автоматизації обліку на підприємствах, що займаються виробництвом та реалізацією хлібобулочних виробів.

Основною метою при розробці конфігурації була автоматизація управлінського обліку, обліку виробництва, форматування супровідних документів для підприємств хлібобулочної галузі.
Конфігурація реалізована у вигляді окремого модуля з можливістю інтеграції з конфігураціями «Управління виробничим підприємством для України», «Бухгалтерія для України»..

Крім функцій типової конфігурації, в системі реалізовані наступні функції:

  • Облік випущеної продукції по змінам, матеріалів у виробництві;
  • Облік продукції, що випускається, виробничого браку; зворотних перероблених відходів;
  • Автоматичний розрахунок витрат сировини на виробництво за нормами;
  • Облік фактичної витрати сировини на виробництво;
  • Звітність за відхиленнями нормативного і фактичних витрат;
  • Облік фактичної вологості борошна;
  • Облік лотків та пакувальних матеріалів для хлібної продукції;
  • Ведеться облік зворотної тари.

Передача матеріалів у виробництво, передача матеріалів з виробництва на склад

  • Передбачено механізм автоматичного розрахунку фактичних виходів хліба при зміні фактичної вологості борошна;
  • Звітність по випуску продукції, в тому числі в розрізі виробничих бригад;
  • Калькуляція за плановими нормами на плановий випуск продукції;
  • Заявки на хлібну продукцію можна формувати в розрізі рейсів автомашин;
  • Накладні формуються автоматично на основі оформлених заявок.

В системі є можливість отримати різні звіти:

  • добовий звіт експедиції;
  • акти на передачу залишків готової продукції;
  • акти на списання різних видів продукції;
  • підсумки щодо повернень черствою продукції в розрізі найменувань хлібної продукції та клієнтів;
  • пакетне формування рахунків – фактур. На основі виписаних товаро -транспортних накладних формується рахунок – фактура по клієнту за різні проміжки часу.